Öğretmen ve Sanatçı Halil Balıkçıoğlu'ndan Kariyer Günleri Ziyareti

Kariyer günleri etkinliği kapsamında öğrencilere ilham verici bir ziyaretçi ağırladı. Hem öğretmenlik yapan hem de sanat alanında faaliyet gösteren Halil Balıkçıoğlu, öğrencilere deneyimlerini aktardı ve kariyerleri hakkında bilgi verdi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen söyleşide, Balıkçıoğlu öğrencilere öğretmenlik mesleğini ve sanat alanındaki kariyerini anlattı. Kendisinin aynı zamanda bir öğretmen olarak öğrencilerle olan deneyimlerini paylaşarak, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Balıkçıoğlu, öğrencilere sanatla uğraşmanın önemini vurgulayarak, "Sanat, hayatımızın her alanında bize farklı bakış açıları kazandırır. Öğretmenlik mesleğimle birlikte sanata olan tutkumu da hiçbir zaman kaybetmedim. Her iki alan da birbirini tamamlayıcıdır ve beni her zaman ileriye taşıyan birer güç olmuştur." dedi.

06-05-202406-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 12:20 - Görüntülenme: 24