May

Sayın velilerimiz ve sevgili öğrenciler, 7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 10.002da Veli Toplantımız Yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetli olup, katılım sağlamanızı rica ederiz.

Nis

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine  'Yangın Söndürme ve Bilgilendirme Eğitimi' verildi. Sundukları eğitim için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Protokol, kamusal yaşamda devlete, kuruma ve kişiye hak ettiği ve layık olduğu önemi ve değeri vermektedir. Bu nedenle devletler, kurumlar ve kişiler arasındaki tüm ilişkilerde protokol kurallarına uymak ulusal, kurumsal ve kişisel saygınlık açısından bir zorunluluktur.Okul Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz Bakır AY tarafından öğretmenlerimize protokol kuralları semineri verildi.

Mrt

Mukaddes Ramazan ayı için sabırsız bekleyiş sona erdi. 23 Mart itibarıyla mübarek Ramazan ayı başladı. Müminler sahura kalkıp, niyet edip, Allah rızası için oruç tutuyor. İftarlar büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ramazan ayı için okulumuzda hazırlıklara başlandı, panolarımız düzenlendi.Emek veren öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi 18 Mart 1915'te kazanıldı. Mehmetçik, Çanakkale Boğazı,2nı geçerek İstanbul'a gitme planı yapan itilaf güçlerine geçit vermedi. "Çanakkale Geçilmez" sözü hafızalara kazındı, geriye şanlı bir tarih kaldı.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un “Kahraman Ordumuza” hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Ock

İlçemizde yapılan deneme sınavında öğrencimiz 3. olmuştur. Öğrencimize ödülü, İlçe Mem Şube Müdürü Mehmet YILDIZ tarafından verildi.

Ock

9. Sınıf öğrencilerimize Emniyet Ekipleri tarafından Terörle Mücadele eğitimi verildi. Emeklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında satranç turnuvası yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Şair Nabi Sinema Salonunda Çanakkale filmini izletme imkanımız oldu.Organizasyonu sağlayan TÜGVA Şanlıurfa'ya , ücretsiz Sinema ve ücretsiz otobüs destekleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasında, Türk malının önemi vurgulanırken, tüketim artırılmaya çalışılır. Ülkenin zengin kaynaklarından bahsedilir. Öğrenci ve öğretmenlerin yöresel kıyafetler giyerek farkındalık oluşturduğu Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama etkinliğinin amacına ulaşması için büyük emek harcanır.

11/12/2022 Pazar günü saat 11.00' de veli toplantımızı gerçekleştirdik.Velilerimizin yoğun katılımındean dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

12. Sınıf öğrencilerimize moral-motivasyon sağlamak amacıyla Harran Üniversitesine gezi düzenlendi.Bölümleri gezen öğrencilerimizde sınava hazırlık isteği daha çok arttı.Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerimize Medya Okuryazarlığı Semineri verildi. Kendilerine emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü için Şanlıurfa Kızılay Şubesi okulumuz öğrencilerini Şanlıurfa Müzesive Göbeklitepe Müzesine götürdüler. Öğrencilerimize sağlanan bu etkinlik için kendilerine minnettarız.Emeklerine sağlık.