Okulumuzda açılmış olan Aile Okulu Kursu devam etmektedir.Kursa katılmak isteyen velilerimiz okul idaresi ile iletişime geçebilirler.

11. Sınıf öğrencilerimize Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet KUŞ tarafından deneme sınavı yapıldı. Kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerinin eğitimi ve gelişimi için tüm imkanlarını kullanan özverili öğretmenlerimiz; iyi ki varsınız.Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

'Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır.'

Kas

Şanlıurfa Valisi Sayın Salih AYHAN , 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmenlerine çiçek gönderdi. Öğretmenlerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 senesinde aramızdan ayrıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1938'de, saat dokuzu beş geçe hayata gözlerini yumdu. Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti için harcayan Ulu önder Atatürk'ün bu yıl 84. yıl dönümü.

"Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu..."

Kas

Afete Hazırlık konusu toplumun tüm düzeylerini ilgilendirmekle beraber, afete hazır bir toplum yaratma misyonu çerçevesinde ileriye dönük olarak çocuk ve genç neslin önemi çok büyüktür. Afete hazırlık bilinci, toplumun bireylerine çocuk yaştayken verilir.Tüm öğrencilerimize afet hazırlık eğitimi verildi.

Ekm

Mezun öğrencilerimiz okulumuzu ziyarete geldiler. Sınav kaygılarını, ders çalışma planlarını ve başarı süreçlerini öğrencilerimize anlattılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Harran Üniversitesinden Doç. Dr. Kasım Takım okulumuzda öğrencilerimize 'Din ve Bilim' konulu seminer vermiştir. Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Şanlıurfa valisi Sayın Salih AYHAN'ın başlattığı 'urfaokuyor' projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine hediye edilen kitaplarımız geldi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrencilerimizden Sayın valimize teşekkür sözleri döküldü.

Ekm

Dünden bugüne İmam Hatip Okulları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

2022/2023 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem 1. Yazılı sınavları 31.10.2022 tarihinde başlıyor. Her şubeye ait ders ve tarihleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ekm

Alemlere rahmet olan peygamberimiz Hz. Muhammedi'in doğumunu kutladığımız Mevlid Kandilinin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hasan ACABOĞA, Mehmet YILDIZ, Hamdi ÜZÜMCÜ, Seyfullah ÖZDEMİR , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan KURKUT ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYZAGÜL'ün hanımı Betül BEYAZGÜL'e iştiraklarından dolayı teşekkür ederiz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizin eline emeğine sağlık.

Eyl

Bakanlığımız Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) Koordinatörlüğünün  kırtasiye malzemesinin dağıtımı , okul dağıtım listesinde  yer alan yabancı uyruklu öğrenci ve Türk öğrencilere dağıtılmıştır.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımız tamamlandı. Her öğrencimizin ders kitapları masalarında  hazır halde. Yardımcı kaynak kitaplarının dağıtımı da yapıldı.