Değerli Öğrencilerimiz!

Okulumuz olarak sizlerin başarılarına katkı sağlamak amacıyla her gün ders bazlı bir deneme sınavı düzenliyoruz!

Bu deneme sınavları, kendinizi değerlendirme ve eksikliklerinizi belirleme açısından sizlere önemli bir fırsat sunuyor. Sadece bilgilerinizi test etmekle kalmayacak, aynı zamanda sınav stresiyle baş etme ve zaman yönetimi gibi becerilerinizi geliştirmenize de yardımcı olacaktır.

Hepinize başarılar dileriz!

Mrt

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.

Ock

Ekm

Şanlıurfa genelinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınavlarda kullanılacak konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştır. İl alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce 25 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen toplantılarda okullarda yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları hazırlanarak karara bağlanmıştır. Tablolara erişmek için aşağıdaki bağlantılardan ilgili dersin karşısında yer alan "İndir" butonuna tıklayabilirsiniz.

Eyl

2023/ 2024 Eğitim Öğretim yılı Sorumluluk Sınav takvimi yazımız ekinde sunulmuştur. Sorumluluktan dersleri olan tüm öğrencilerimizin dikkatine.

Haz

9/10/11. Sınıf sorumluluk sınavları 05.06.2023/16/06/2023 tarihleri aralığında yapılacaktır.

12. Sınıf sorumluluk sınavları 19.06.2023/21.06.2023 tarihleri aralığında yapılacaktır.

Ayrıntılı çizelge aşağıda yer almaktadır.

May

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 2. dönem 2. yazılı sınav tarihİ ve saatleri aşağıdaki tablolarda paylaşılmıştır.Tüm öğrencilerimizin dikkatine.

Mrt

Sorumluluk sınavlarımız 06/03/2023 ile 17/03/2023 tarihleri aralığında yapılacaktır. Sınav dersleri ve başlama saatleri aşağıdaki tabloda sunulmuştur. Sorumluluk dersleri olan tüm öğrencilerimizin dikkatine.

2022/2023 Eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınav tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda paylaşılmıştır.Tüm öğrencilerimizin dikkatine.

Sayın velilerimiz; 2022/2023 eğitim öğretim yılı 1. dönem Veli Toplantımız 11/12/2022 Pazar günü saat 11.00'de aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülmesi için yapılacaktır.Öğrencilerimizin eğitim sürecinin takibi için toplantıya katılım sağlamanızı rica ederiz.

Ekm

Sayın velilerimiz; 23 Ekim 2022 Pazar günü saat 13.30'da Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarını oluşturmak için Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır.Gündem maddeleri aşağıda yer almaktadır. Toplantıya teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.

Şbt

Haliliye Kızılay ekibi ve Önder Derneği, okulumuzu ziyaret ederek İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdiler. Katkılarından dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünden alınan tahminler doğrultusunda; İlimiz genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle oluşabilecek riskleri en aza indirmek amacıyla, İlimiz genelinde 19.01.2022 Çarşamba günü tüm kademelerde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

1. Dönem 1. yazılı sınav tarih ve saatlerimiz aşağıdaki tablolarda yer almaktadır. Tüm öğrencilerimizin sınav tarihlerini kaçırmamaları gerekmektedir.

Okulumuzda düzenlenen 8. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, öğrencilerimizin hazırladığı projeler ile gerçekleşti. Bilim Fuarına ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DEMİR, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan ACABOĞA , Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice ÇİFTÇİ DENGİZ, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfullah ÖZDEMİR'e ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.