Okulumuzda düzenlenen 8. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, öğrencilerimizin hazırladığı projeler ile gerçekleşti. Bilim Fuarına ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DEMİR, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan ACABOĞA , Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice ÇİFTÇİ DENGİZ, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfullah ÖZDEMİR'e ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Geleceğe ışık tutan eğitim neferlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programını gerçekleştirdik. 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerimizden biri olan yemek etkinliği düzenlendi. Tüm öğretmenlerimizin ve personellerimizin katılımı ile 80 kişilik yemek organizasyonu yapıldı. Planladıkları güzel organizasyonlarla motivasyonumuzu yükselten başta okul idaresi olmak üzere programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerimiz arasında yer alan ağaç dikme etkinliğimizi Müzik Öğretmenimiz Zafer MESÇİOĞLU'nun organizasyonu ile gerçekleştirdik.Ağaç tedarikleri okulumuz öğretmenlerimizin destekleri ile sağlandı.Amaç sadece ağaçları dikmek değil öğrencilerimizde ağaç sevgisi ve ağaç dikme konularında farkındalık oluşturmaktı.Desteklerini hiç esirgemeyen öğretmenlerimize ve emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerimiz arasında yer alan resim sergimizin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduk.Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yakup SONGÜN öğretmenimizin , öğrencilerimizin ve süreçte yardımcı olan herkesin emeğine sağlık..

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yastır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında saygıyla ve rahmetle yad ediyoruz.

Kas

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen 4. Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarı halka açıldı.Çok sayıda yazar ve yayınevinin katılım sağladığı kitap fuarında binlerce tür kitap , kitapseverlerle buluştu.Kitap fuarının kapılarını bizlere de açan, öğrencilerimizin ufuk dünyasını zenginleştiren gezimizde desteğini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Kas

Kasım ayı Sorumluluk Sınavları Programı aşağıdaki tabloda verilmiştir. 10/11/2021 ile 12/11/2021 ve 22/11/2021 ile 26/11/2021 tarihleri aralığında  saat 15.30' da sorumluluk sınavlarımız başlayacaktır.Sorumlu dersleri bulunan tüm öğrencilerimizin dikkatine.

Ekm

Her sene 29 Ekim tarihinde Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanıyor.98 Yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyor, Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Ekm

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 10.00'da, Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulunu oluşturmak üzere olağan genel kurul toplantımız vardır. Tüm velilerimiz davetli olup , katılımınızı bekliyoruz.

Ekm

1. Dönem 1. yazılı sınav tarih ve saatlerimiz aşağıdaki tablolarda yer almaktadır. Tüm öğrencilerimizin sınav tarihlerini kaçırmamaları gerekmektedir.

Ekm

Kırtasiye setlerimiz, ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak okulumuza sığının minik dostlarımıza yardım elini uzatıp temel bakımlarını gidermeye devam ediyoruz.

Eyl

Ortaokullardan İmam Hatip Ortaokuluna geçmek isteyen 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri için İmam Hatip Ortaokuluna geçiş sınavı 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 15.00' te yapılacaktır. Okulumuza gelmek isteyen öğrenci veya velilerimiz okul idaresi ile iletişime geçebilirler.

Ağu

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAV TARİH VE SATLERİ AŞAĞIDAKİ TABLODA YER ALMAKTADIR.ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE